Halová súťaž vo Važci

23.03.2014 20:46

    Naši mladí hasiči sa v sobotu 22. marca 2014 zúčastnili halovej súťaže KMH vo Važci.  Naše želiezka v ohni sme postavili v dvoch kategóriách (chlapci – Samuel Hric, Jano Švec, Kristián Korpády, Tomáš Madliak a dievčatá – Viktória Chvojková, Paulínka Rybárska, Klára Zigová, Timea Vevericová a maskot Karolínka Chvojková).

    Mladí hasiči plnili štyri rôzne disciplíny – štafeta požiarnych dvojíc, požiarna štafeta 4x20 m, požiarne kolky a uzlová štafeta. Oba naše kolektívy si počínali dobre. Nejaké tie trestné sekundy sa nám započítali, hlavne v požiarnych kolkoch a uzloch, ale aj tak to nestačilo na popredné miesto. Chlapci skončili druhý vo svojej kategórii a dievčatá štvrté (to nevadí o dva týždne to bude určite lepšie). Je mi ľúto, že v tomto ročníku sa súťaže zúčastnilo iba deväť KMH. Dúfam že o rok bude konkurencia väčšia a nám sa podarí obhájiť prinajlepšom si zlepšiť tohtoročné umiestnenie.  

    Chcem sa touto cestou poďakovať i našim šoférom, ktorý nám pomohli s dopravou do Važca (Marek Veverica, Filip Hlavatý, Ing. Jindřich Chvojka). Marekovi Vevericovi patrí i poďakovanie za pomoc pri súťažiach, kde bol ako rozhodca.